Skip to main content

Functional Fysiotherapie heeft contracten afgesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars (m.u.v. het label Just van CZ). Fysiotherapie en manuele therapie worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Je betaalt hierover geen eigen risico. Het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt verschilt per zorgverzekeraar en per aanvullende verzekering. Je kunt dit nakijken in jouw polisvoorwaarden of op www.defysiotherapeut.com.

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing meer nodig van de huisarts. Je kunt gewoon direct een afspraak maken.

Patiënten met een chronische aandoening die vermeld staat op een lijst van de zorgverzekeraar komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden echter niet uit de basisverzekering vergoed, maar uit de aanvullende verzekering. Indien de aanvullende verzekering voor deze 20 behandelingen niet toereikend is, moet je zelf een bedrag bijbetalen.

Hieronder genoemde prijzen gelden wanneer je zorgverzekeraar de kosten voor behandeling niet meer vergoed vanuit je (aanvullende) verzekering of wanneer je geen aanvullende verzekering hebt. Voor deze (limiet-overschrijdende) behandelingen ontvang je per mail een nota.

Reguliere fysiotherapie  €         37,-
Manuele fysiotherapie  €         48-,
Screening  €         20,-
Intake en onderzoek na screening  €         34,-
Intake, screening en onderzoek  €         50,-
Intake en onderzoek na verwijzing  €         43,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek/consult  €         60,-
Toeslag behandeling aan huis  €         18,-
Medical taping kleine regio (knie, enkel, pols etc.)  €         12,-
Medical taping grote regio (rug, schouder)  €         16,-
Niet nagekomen (of te laat afgezegde) afspraak  €         30,-

Bovenstaande tarieven zijn geldig t/m 31-12-2023.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd zijn worden in rekening gebracht bij de patiënt en kunnen niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.