Skip to main content

Maak kennis met Thijs en Lino, gepassioneerde therapeuten en eigenaren van Functional Fysiotherapie, een praktijk die in 2019 van start ging.

Sindsdien zetten zij zich met toewijding in voor  hun werk en de zorg voor hun patiënten. Hun missie is duidelijk: ze streven ernaar jou te ondersteunen bij het overwinnen van klachten, het voorkomen van blessures en het optimaliseren van je lichaamsprestaties. Met expertise in onder andere sportblessures en chronische rug- en nekklachten staan ze paraat om jou te begeleiden op het pad naar herstel.

Wil je meer te weten komen over Thijs en Lino? Klik dan op hun foto voor meer informatie!

Maak een afspraak
Praktijkeigenaar, fysio- en manueeltherapeut

Lino Sunier

Mijn naam is Lino Sunier, fysio- en manueel therapeut en mede praktijkeigenaar van Functional Fysiotherapie. Ik ben gespecialiseerd in (chronische) rug- en nekklachten en sport gerelateerde klachten en blessures.

Als fysiotherapeut vind ik het geweldig om actief bezig te zijn met patiënten. Het stimuleren van zelf management, luisteren naar het lichaam, adviseren en educatie geven behoren dan ook tot de kern van een behandelplan. Een plan dat past bij de klachten en de leefstijl van de patiënt. Het verhelpen van huidige klachten staat hierbij centraal maar eveneens belangrijk is het opsporen van verkeerde beweegpatronen en het voorkómen van toekomstige klachten en blessures. Ik help je graag om beter te functioneren, zonder pijn of angst voor bewegen!

BIG: 9917994204

Praktijkeigenaar en fysiotherapeut

Thijs Kersten

Hoi ik ben Thijs Kersten, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van Functional Fysiotherapie. Ik heb veel ervaring met en ben gespecialiseerd in Dry Needling, Medical Taping, Revalidatietraining en Echografie (nog niet mogelijk in deze praktijk). Ook heb ik balans cursussen, bootcamp trainingen en personal training gegeven.

Ik ben van mening dat als je mentaal en fysiek fit bent, je het meeste plezier uit je leven kunt halen. Deze visie probeer ik ook in mijn behandelingen toe te passen. Ik hanteer een holistische benadering. Uiteindelijk komt het erop neer dat ik niet alleen mijn best doe om mensen klachtenvrij te krijgen, maar ook ze in te laten zien hoe ze klachtenvrij kunnen blijven.

BIG: 89916972704