Skip to main content

Huisregels

Vergoedingen

De patiënt is zelf verantwoordelijk om inzicht te hebben in welke mate hij/zij aanvullend is verzekerd voor fysiotherapie/manueel therapie. De patiënt wordt geacht op de hoogte te zijn van zijn/haar polisvoorwaarden die de zorgverzekering stelt. De patiënt draagt hierbij de financiële verantwoordelijkheid voor de behandelingen die niet worden vergoed door de zorgverzekering.

Heb je een chronische indicatie? Dan wordt na de 21ste behandeling de fysiotherapie vergoedt uit uw basisverzekering. De chronische indicatie wordt door de huisarts opgesteld.

Behandeling

De duur van een behandeling (m.u.v. het intakegesprek) is 30 minuten, inclusief uitwerktijd voor verslaglegging. Om de tijd zo efficiënt mogelijk te besteden verzoeken wij je om 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn.

Hygiëne

Je dient zelf een handdoek voor de behandeling mee te nemen en hygiënisch te zijn voor aanvang van de behandeling.

Afmelden

Indien je voor een afspraak verhindert bent, geef dit dan minimaal 24 uur vóór je afspraak door. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden in rekening gebracht en kunnen niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Diefstal

Functional Fysiotherapie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadigingen van eigendommen. Om diefstal of verlies van je waardevolle spullen te voorkomen zijn er kluisjes aanwezig.

Eerste afspraak bij de fysiotherapeut?

Klik hier voor meer informatie over de eerste afspraak.